Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSS_Import has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/rss-importer/rss-importer.php on line 42

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31
Cetățenii din Bilca iau atitudine și se implică pentru comunitatea lor – Inițiative pentru Bilca

Cetățenii din Bilca iau atitudine și se implică pentru comunitatea lor

 

 

Puha Sorin-Gabriel

La inițiativa domnului Puha Sorin-Gabriel, ieri, pe 8 ianuarie, cetățenii din comuna Bilca au ecologizat timp de 6 ore aproape 3,5 km din albia pârâului de unde se captează apa care alimentează comuna noastră.

În ciuda vremii care părea că nu este prielnică pentru asemenea acțiune, peste 50 de persoane au fost prezente (dintre care 14 care primesc ajutoare sociale), iar câteva utilaje mecanice și un faeton au asigurat transportul deșeurilor colectate.

La final, au fost colectate 5 remorci și un faeton de deșeuri (sticle, pet-uri, saci de rafie, nailoane, doze, papuci, plasticuri, resturi de materiale de construcții, etc.) și s-au curațat aproximativ 3,5 km de maluri. Câteva gospodine din sat au făcut o surpriză participanților, în pauza de la amiază venind cu coșuri pline cu gogoși, iar primarul comunei a oferit o gustare participanților.

Sperăm ca o astfel de acțiune să constituie un exemplu și pentru alți cetățeni, conștientizând cât de importantă este grija pentru mediul înconjurător.

Articol conceput de : Petru Irimescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.