Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSS_Import has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/rss-importer/rss-importer.php on line 42

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31
Interviu radio – emisiunea „Mozaic Bucovinean” – Inițiative pentru Bilca

Interviu radio – emisiunea „Mozaic Bucovinean”

Colegii noștri, Sorin Puha și Țucu Cîrstean au fost invitați la emisiunea „Mozaic Bucovinean”, Radio Vocea Evangheliei, Suceava.

Puteți asculta aici cele spuse – s-a vorbit despre inițiativele civice din comuna noastră care, sperăm noi, vor inspira și alți cetățeni să se implice în localitățile lor. Au fost abordate inițiativele de colectare selectivă a deșeurilor, de refacere a porților tradiționale din comună, de digitalizare a arhivei comunale sau de ecologizare a unor zone și amenajarea unui nou parc în comuna noastră.

Toate acestea ne-au arătat că avem puterea de a face lucruri frumoase împreună, pentru Bilca, chiar fără importante resurse financiare, doar cu implicare și bunăvoință. Asta e ceea ce își propune și grupul nostru să facă, să creeze un model de implicare în comunitate, să arate că avem datoria să dăm și ceva înapoi locurilor în care trăim, nu doar să așteptăm să se întâmple lucruri de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.