Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSS_Import has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/rss-importer/rss-importer.php on line 42

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /home/acvati88/public_html/bilca/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31
Moș Crăciun nu uită de cei care-l așteaptă, poate, cel mai mult – Inițiative pentru Bilca

Moș Crăciun nu uită de cei care-l așteaptă, poate, cel mai mult

Bilca, decembrie 2018 – o iarnă geroasă, cu multă zăpadă și cu un peisaj de poveste. Vin sărbătorile, unele rude se întorc din străinătate, familiile petrec timp împreună, însă Crăciunul nu se simte pentru toți la fel, mai ales pentru cei care poate, aflați în nevoie, îl așteaptă pe Moș Crăciun mai mult ca oricând.

Un grup de prieteni, organizați în grupul numit „Inițiative pentru Bilca” au realizat un gest frumos pentru consătenii noștri și pentru copiii care probabil că s-au bucurat cel mai mult la auzul că Moș Crăciun nu a uitat să ajungă la ei în acest an. Încărcați cu dulciuri, cărți, hăinuțe, jucării, 6 familii cu 15 copii în total au fost astăzi vizitate de ambasadorii lui Moș Crăciun din acest grup de oameni inimoși, aducându-le un zâmbet pe chip.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la această faptă bună prin donații (în total 1700 de lei): Florin Bârsan, Sorin Puha, Petru Cioată, Ionică Cârdei, Mihai Cârdei, Vasilică Horodnic, Țucu Cârstean (cel care a fost chiar inițiatorul acțiunii).

Crăciunul este despre a fi mai buni, despre solidaritate și despre a nu uita că binele unei comunități se compune din starea de bine a fiecărui membru. Să nu uităm niciodată de cei care nu au avut șansa noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.