Vești minunate! Într-o lună am ajutat ????? ??? ?? ????? din ????? ??? de ??????? ??????????? și ??? ???? ?? ??? ?? ??̆?????, inclusiv din Căminele pentru persoane vârstnice din Bogdănești, Sucevița și Solca și Copiii de la Școala Specială Sf. Stelian Rădăuți, Așezământul Sf. Leontie Rădăuți, Casa de tip Familial Universul Copiilor Rădăuți.

???Au fost donate aproximativ ?? ?? ???? de alimente, produse sanitare și de igienă, medicamente și produse pentru bebeluși (pampers, lapte praf, etc.), către beneficiari din ?? ????????̆?? din județul Suceava: Rădăuți, Burla, Bilca, Vuliva, Costișa, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Volovăț, Voitinel, Solca, Siret, Arbore, Sucevița, Bogdănești.

Am plătit chiria celor care în acest timp nu au putut-o plăti și riscau să rămână sub cerul liber împreună cu copiii. Am hrănit oamenii străzii și am avut grijă de cei bolnavi. Mulți copii au primit și haine și jucării igienizate, dăruite cu drag de cei care au dorit să aducă joc și culoare în viața celor mici. De la mic la mare, cu toții s-au bucurat și au mulțumit cu recunoștință tuturor donatorilor! ?

➡️ Noi vom continua să îi sprijinim neobosit pe cei aflați în nevoie, cu alimente și produse sanitară, de igienă și pentru bebeluși. Acolo unde sunt lipsuri, apar și violențele, mai ales în păturile sociale sărace, în care lipsa de educație își spune cuvântul. Dorim să prevenim astfel de evenimente. În același timp, copiii nu trebuie să simtă foamea iar bătrânii singuri și neajutorați nu trebuie să se simtă abandonați.

➡️ În acord cu misiunea centrului nostru, vom derula un program educațional adaptat restricțiilor actuale, pentru a aduce copiii Centrului Social Maria Ward la „școala online”. Nu vrem să se piardă eforturile pe care le-am depus până acum cu educarea copiilor înscriși în programul nostru.

✏️?Ajutați-ne să dăm aripi copiilor să „zboare” din condiția lor socială precară și să descopere o lume mai bună:

Asociația I.S.E.A.:
Cont lei: RO61BTRL06101205I84616XX
Cont euro: RO36BTRL06104205I84616XX
SWIFT: BTRL RO 22XX, CIF: 24234750

sau : https://www.facebook.com/donate/566214637361639/

Vă mulțumim! ?
Like, share & donate!

foto: Doru Clipa

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *